Min vändningszon är ockuperad!!!!!!!!!!!

Herrejävlar vad tiden går snabbt i bland, redan torsdag eftermiddag.
Halleluja snart helg!

Ninna har friluftsdag idag, eftersom hon inte kan varesig åka slalom eller snowboard har hon en stor fikasäck med sig istället med mängd av bullar, varm oboj och ostsmörgåsar.
Hon var lite trött över att hon måste närvara när hon inte kan åka men tror ändå att det löste sig rättså hyffsat när hon fick god matsäck med sig och underbart stålande väder.

I morgon slutar bägge tjejerna tidigare pga marknaden här istan. Alla ska ut och gå på marknad, så brukar det vara.
Vi ska ha främmande i morgon, Ninna ska vara hemma och umgås men flisan åker på innebandyturnering/disco i Skellefteå och ska komma hem vid 03.30 på lördagsmorgonen. Så jag får vackert stå över vinglasen och agera taxi istället i morgon.

Vedhögen har levererats på gården idag och jag fattar mig inte på A ibland, nu går det näst intill inte att vända på gården. Varför måste den ligga tvärs över alltihopa. SUCKAR DJUPT! Där det förut var en perfekt vändningszon är nu full av björkved, okluven ännu.
Undra hur länge den ska ligga där?
Det är säkerligen inte på den närmsta tiden som den ska göras iordning.

Vi har en stor gård men själva nerfarten och vändningsplatsen är inte särskilt vid så man behöver alla meter som finns, dessutom brukar det vara en hel del bilar här.....nä dags att vända bil och åka och hämta friluftsdagstjejen.

Se you soon...om inte förrän till veckan ha då en härlig helg med mycket sol, pussar och skratt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0