19 April

Som ni ser är uppdateringarna urusel.
Blir säkerligen inte bättre nu när våren är på intågande och man har HUR MYCKET SOM HELST att göra när man är ägare av hus och trädgård.
Visserligen är det ett angenämt bekymmer men ett är oanat mycket med timmar man lägger ner på just hus och hem såhär års.
A får verkligen ligga i om han ska ro iland alla listor jag skrivit ( småler)

Har varit inne på detta ett flertal ggr och fortsätter även så idag, jag har för lite tid för att blogga, just nu i allafall.
Tycker att det är rätt trevligt att få skriva av sig lite, likt en dagbok och sen lika nice att gå tillbaka och läsa lite vad man plitat ner.

Men nu måste jag komma till ett erkännande...
jag tar ett lite uppehåll med bloggande...
nej jag kommer inte att sluta blogga...
uppehåll heter det...
ja, jag vet att jag är dötråkig men hur trist är det att följa en blogg som inte skriver nått, så det få bli ett uppehåll ska dock försöka göra ett KORT sådant!


Här kommer iallafall några naturbilder från påskenresan till fjällen.














Kram på ER ALLA och jag kommer strax tillbaks igen...S-dotter! :)

P.s Idag städade vi upp punschverandan. Ut med vinter in med vår och sommar. Dessutom har min kära svärmor klätt om alla dynor som jag har där, resultatet blev kanon.
Från och med nu är det bara att sitta och njuta där, lite tomt är det dock i fönstren eftersom pelargonerna ännu ej kan flytta in där, de är rädda för kyliga nätter.

Skulle dessutom vilja måla panelen under fönstre, vita så allt blir vitt där inne, där är ljusgrå nu. Den ljusgråa färgen är kvar från hur huset såg ut i fjol före ommålningen. Nu är allt annat beige och vitt så det passar bra om den gråa färgen även försvinner inne i punschverandan, detta står långt uppe på att göralistan så jag hoppas det snart är åtgärdat. 
För visst är vitt vansinnigt fräscht och snyggt, jag är verkligen inne i en vit tid.
Kram!


9 April

Åh vilken fin dag det har varit idag, det droppar från taket och solen skiner. Vi har varit på isen och pimplat. Vi var ute efter ädelfisk men det enda nappet stod A för, en liten abborre som fick åka ner i hålet igen.

Har haft en händelserik vecka men orkar just nu inte skriva om den. Det har varit ett fullt pådrag här hemma och vår lilla ort, Sweden och världen har tagit del av den. Ja jag vet att jag låter kryptisk men jag återkommer i detta lite lägre fram.

Fjällenresan bjöd på mkt sol, god mat och mycket skoter. Stugan är numera utbyggd vilket har gjort stor skillnad i att "leva" där.
Bilder kommer från fjällen i nytt inlägg.

Nu kommer pizzan, dags för skräpmat.....Kramen fr. S-dotter

1 April

SKÄÄÄÄÄRTORSDAG....NU DRAR VI TILL FJÄLLS.

GLAD PÅSK   GLAD PÅSK   GLAD PÅSK   GLAD PÅSK
TILL ER ALLA!

KRAM. FRÅN SOLBRITTSDOTTER


RSS 2.0