31 augusti

Sista dagen på sommarens månader, men jag har redan förklarat höst.
Regnigt och kallt, fy vad jobbigt det känns att bara tackla alla dessa jobba höst och vintermånader. Det enda man ser fram emot är JuuuuL.

Skönt i allafall att vi haft en varm sommar.
Letar i våra mappar efter bilder jag tagit i sommar ute på gården men kan inte finna dem. Ninna är i fjällen med skolan och kommer inte hem förrän i morgon kväll och Flisan hade ingen aning om vad det var för bilder så jag får vänta till fjällenresenären kommer hem och fråga henne.

Här kommer sköna bilder från semester....









Kramis fr. S-dotter



21 augusti

Sommaren lider mot sitt slut....känns alltid lite vemodigt. Är ju en extrem sommarmänniska och gillar verkligen inte hösten och vintern. Hatar när det är kallt, mörkt.
Ju äldre jag blir dessto jobbigare tycker jag det blir.
Gnäller, klagar, pustar och fräser....men jag tycker det är skitjobbigt.
Flytta då?
Det är inte så lätt! Ekonomin är inte sån att vi kan bosätta oss på varmare breddgrader under vinterhalvåret. Men skulle i mina drömmar hemskt gärna göra det.
SÅ jag fortsätter att gnälla, klaga, pusta och fräsa och drömmer om den stora lottovinsten så mina drömmar kan bli sanna.


Dock har man iallafall fått en skön vecka i Tunisien. Hade aldrig varit där förut men jag är nöjd. Mycket fina stränder och varmt klimat och sköna dopp. Sedan så glömmer vi maten på hotellet (vi hade all inclusive) och maten ute på restaurangerna var helt okej.

Somsagt tillbaks till verkligheten. Börjat jobba, på måndag börjar även tjejerna skola och A börjar om på sitt jobb.
Tillbaks till verkligheten med matlagning, städning, tvättning, hänga tvätt, rasta hunden osv osv osv....längtar, drömmer om en ny sommar.



RSS 2.0