20 Augusti

tillbaka...

Ja, helgen var alltså fullspäckade med matlagning, fix, och fest.

Söndagen pösade vi mest.

Vi har varit ute och fiskat, vissa dagar fått hyffsat andra inte ett napp. Men vi är inbitna fiskare, fiskar dock inte för fisken (den åker i igen) utan för att det är så himla kul att få en kämpande gädda på kroken och tokjobba för att få upp den. Det är ett roligt sommarnöje.

I morgon är det A:s sista dag på semestern, Guuud så fort 7 veckor går, jag kommer att sakna honom här hemma. Tjejerna börjar om skolan på måndag.

Igår hjälpte vi tjejerna med ett sommarjobb. Alla fönster på A:s arbetsplats skulle putsas. De hade även lejt in farmor som jobbade stenhårt. Vi kämpade ihop 20 arbetstimmar så det blir en rejäl slant till tjejerna.

Ninna har sommarjobbat på ett serviceboende 3 veckor och blev klar i fredags. Hon tycker det gått jättebra och skrivit upp sig på extrapersonal listan om de behöver någon sån på helger/kvällar under hösten och vintern.

Hennes pojkvän har fått "en tröja" i Lövens juniorlag så han har flyttat till Umeå. Det är lite omtumlande för henne men jag är säker på att det kommer att gå bra. Just nu sitter hon på bussen påväg till honom. Ska vara där till torsdag kväll.
Han är i full språng att hitta en etta i närheten av hockeyladan, just nu bor han i hans farmors lägenhet. (dock är farmor inte där) hon bor på annan ort.

Nu ska jag gå och göra lite kvällskäk till flisan som just kommit hem från träningen.

Känns lite hoppigt dessa två inlägg, men det har hänt så mycket så jag vet inte riktigt var man ska börja.
Somsagt ska vara mer proffig och skriva kontinuerligt hädan efter. Btw har inte fått tillbaks kameran ännu från FITT SKITT EXPERT!

kRAMEN FR. S-DOTTER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0