9 Oktober

Ooops, vad dagarna flyger iväg.
Uppdatering här:

Snälla, snälla snälla
http://www.youtube.com/watch?v=wMr3bYqXnuI jag vill så gärna vinna boken JULALFABBETET som fru Lantlif just nu lottar ut.

I bland händer nåt oväntat och tråkigt. Igår dog Ninnas fotbollstränare som hon har på fotbollsgymnasiet. Han fick en hjärnblödning och klarade inte ut stormen. Igår stängde de av respiratorn. Ninna är otrösterlig just nu, hon hade en nära tränarrelation till honom. Aldrig ett ont ord om han, alltid glad för att han lyssnade på henne, gav råd och brydde sig både på och vid sidan av plan. Ett stort tomrum lämnar han i Ninnas värld. Grymt och orättvist. Alldeles, alldeles för ung.
Tänker på hans familj, vilken jobbig och svår tid de nu kommer att ha. Både som fotbollstränare på idrottsgymnasiet och fotbollstränare för herrlag i stan är han en välkänd person och det är många som är chockade och ledsna.
VILA I FRID!

Flisan har fått något knas i långfingret. Det har svullnat upp till dubbelstorlek är rött och vid nageln ser man att det är grön/gult var under huden. Hon har svinont och klagar hela tiden, knaprat värktabletter i flera dagar. Igår kväll åkte A upp med henne på Akuten. Där ville de inte öppna upp pga infektionsrisken så hon fick i stället en hästkur dos med pencillin. Vet inte vad detta beror på men hon var med i helgen när vi staplade ved, kanske har hon fått någon lite flisa därifrån som gjort att det blivit så här.
Håller koll i allafall på saken, vill inte att hon ska få blodförgiftning eller nåt.

I helgen (fre-sön) kommer Flisans kompis S hit. Hon har mer eller mindre varit här varje helg den senaste tiden. Så vi har utökat familjen till tre "barn". Det är kul att hon trivs och vill komma. Bara det inte blir varje helg hela året, då protesterar jag.

Nu ska jag skynda mig att röra ihop lite lunch till mig och gubben.

Ha en trevlig helg...Kram fr. S-dotter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0