18 Februari

Har kommit fram till att jag jobbar mer än jag ska på arbetsträning. Hur då?
Jag ska jobba två timmar/dag men nästan varje dag när jag kommer hem blir nåt extra, kollar mailboxen igen, skickar mail, ringer telefonsamtal som jag inte gjort på jobbtiden.
Nu ska jag börja sakterliga utöka, börjar med 2 dar i veckan/3 timmar och nu ska jag ta mig i kragen och "bara" jobba de timmar jag ska.
Jag vet, jag är sån som inte kan släppa nått bara sådär, vill ha stenkoll och göra allt 100 %. Bara jag som lider i slutändan.

Kramen fr. S-dotter.


17 Februari

Så får vi fortsätta att fira att VI är bäst igen. Denna gång slår det ÄNNU HÖGRE. Nu är det en västerbottning (hejja norrland vi är allra bäst :) )som grejat guld. Härligt jobbat. Satt och bet på naglarna igår kväll när loppet kördes, helt fantastiskt bra kört och skjutit.
BJÖRN FERRY är mannen som gjorde den stora bravaden. STORUMANS STOLTHET (just nu i allafall). Fan vad man är stolt över att vara svensk och västerbottning (för en gångs skull det sistnämnda).

Håller fortsatt tummar för fler glimmande medaljer.

Kramen fr. S-dotter



Lånad bild från:
www.gronasteg.se


16 Februari

Just när ved-arbetet var avklarat igår och semlorna samt det nybryggda kaffe stod och väntade på oss så slog vi på tv:n och där på upploppet kom denna fantastiska Charlotte Kalla och kämpar till sig ett OS guld. Fan så blågul man blir. Vi har vunnit, vi har vunnit, fy fan va vi är bra!

Denna C. Kalla är en helt enastående idrottskvinna och jag önskar varmt och innerligt att hon ordnar fler ädla valörer under detta OS till sig själv och förståss till oss ALLA blågula.



Bilden är lånad:
img1.custompublish.com/.../TDS-serie3-kalla2.jpg


Ikväll är det andra vi måste hålla tummarna för!!!!!!!!!!!HEJJA SVERIGE, VI ÄR BÄST (hoppas och tror vi i allafall)!!!!!!


KRAMEN FR. S-DOTTER


13 Februari

Sitter här nyduschad och stylad, ska strax käka och sen iväg och se Carola. Jag och A har fått var sin showbiljett av Ninna. Jag är inget fan men hennes pipa är gudomlig. Hon är helt klart Sveriges sångfågel nr 1. Ska bli intressant att se henne live har nämligen aldrig gjort det. Är mkt dålig att gå på konserter över huvudtaget. Kan det bero på att man bor där man bor?!
Senast var det i Umeå, Elvis forever helt grym show.

Dagarna ha som vanligt tickat på, i torsdag fick jag oväntat främmande i form av Eva som inte bor i stan längre utan 10 mil bort. Det är allitd kul att träffas, vilket vi inte gör särskilt ofta nuförtiden, tyvärr. Vi har varit väninnor i strax 18 år, huuu vad tiden går.
När Ninna och Evas son var ca 2 månader fann vi varandra genom andra gemensamma vänner. Har umgås massor, rest på semestrar tillsammans både i Sverige och flera solsemstrar utomlands. Saknar henne och önskar hon bodde kvar här i stan, men men ibland förändras saker hon och P skildes och hon åkte hem till sin barndomsstad.
Vi försöker i allafall hålla kontakten levande.....tänk att våra ungar fyller 18 år (helt sjukt, dom är vuxna nu).

Nä vart tusan är mina familjemedlemmar, känner smått stressad och HUNGRIG!

KRAMEN FR. S-DOTTER.




9 Februari

A åkte med första planet till Stockholm idag, är borta i två dagar.
Det blir mer att hålla reda på själv men det löser sig.

Har tänkt åka till mamsingen en sväng och dricka lite java sen ska jag hem och dammtorka.
Brukar dela upp städningen lite så det inte blir så jobbigt.

Sen är till att göra middag innan all körning till/från träningar kommer, bara att lägga in en högre växel, så ska vi klämma in lite eldning mellan varven. Blir nog ingen tvtittning ikväll men vad gör väl det..... säkerligen ingenting jag missar.

Appropå tvprogram, Tobbe i En annan del av Köping är ju helt underbar och jag vill helst inte missa Familj Annorlunda, vilka hjältar de är allihopa.

Kram fr. S-dotter.

8 Februari

Måndag igen. Helgen har bara rusat iväg. Vi var på galan i lördags. Mycket folk, god mat och trevlig underhållning.

Igår försvann dagen med ett nafs och nu är måndag här igen.
Har varit och jobbat, räknat, räknat och får så snällt fortsätta med det i morgon.

Har varit och surfat runt lite bland bloggar jag läser och är nu med i Fridas nya tävling. Hoppas hoppas på mer tur denna gång. Hon gör jättefina smycken, har själv köpt en konfirmandpresent av henne.
Kolla in här
http://designfridaholm.se


Ha´re...kram S-dotter

5 Februari

Fredag kära efterlängtade dag som jag gillar a loooooot!!!!!!!!!!!

Har suttit neddrunken (läses ej nedd runken) i dessa närvarokort. Varför kan folk inte fylla i dem rätt? Varför kan folk inte läsa?  Varför kan folk inte räkna rätt? Varför kan folk inte lämna in pappren i tid? Varför kan inte folk lämna alla papper utan hälfen av pappren är borta så man kan inte göra en fullständig redovisning?
Varför är det konstiga regler vad man får räkna med och inte?
Men nu är det helg så detta får man glömma för en kort sekund och ta tag i på måndag.

I morgon ska man på fest. Har beslutat mig för att gå på galan iförd i byxor. Ja det låter urtråkigt men men har haft svårt för att bestämma mig men det blir en jättefin tunika till och fräscha smycken och en snygg frissa, tror jag ska satsa på lockigt och lite uppsatt. Har ju min fantastiska dotter som är grym på detta så hon får hjälpa mig.
Förfest hos Henke, gala och efterfest hos oss. Det blir kanon.

Ha en skön helg...kramen fr. S-dotter.



3 Februari

Det blev precis som jag trott, remiss till ortopeden för bedömning.
När "min!" läkare skulle läsa upp magnetröntgensvaret visades det sig att allt stod på engelska med hemska fackuttryck. Röntgenläkararen var förståss utländsk, det är inte hon.
Hon kunde inte förstå allt ihop, men det är blandannat ett diskbråck och trycker mot ryggmärgen. Hur fräsch är det?
Jag kommer att få ett utskick hem i brevlådan och då ska jag be min väninna som är sjuksyrra på IVA läsa igenom det.

I allafall så har man jobbat idag åxå, A har varit hemma halva dagen för han har åkt på flunsan och när en karl är sjuk ja då är han JÄTTE JÄTTE SJUK OCH DET ÄR JÄTTE JÄTTE SYND OM HONOM.
Han har fast inställning att karlar blir mer sjuka än vi kvinnor. Kommer långt tillbaks på jägartiden enl. honom.
Då kunde de bara inte ha med en sjuk man när det skulle jagas, både en risk för de andra och för att bli uppäten själv.
Vi kvinnor stod vid kokkärlen och rörde så det gjorde inte så mycket om vi snörvlade.
Så när männen blir sjuka som de nästan aldrig får/kan/blir dååååå blir de jättesjuka.

Ja ni hör ju vilken knasterori han har. :)....vi brukar disskutera hejvilt och sorligt nog (för min del) är han en baddare till att disskutera.

Nog om detta, i helgen blir det till att ta på sig finstrassen och gå på gala.

Kramen fr. S-dotter


2 Februari

Är mest förbannad över vädret just nu...är det inte svinkallt så snöar det, MÄNGDER. Åhhh så less jag är.
Känns som en evighet innan vi har sommar här igen...suck!

Har varit på jobbet och skrivit worddoc. så fingrarna glödde och nu är det strax dags att åka till min läkare.
Det är nacken som ska få sig en undersökning och därifrån få besked vad som komma härnäst. Brukar alltid vara nervig när jag ska till läkare (måste ha blivit skrämd när jag va liten) men i dag är jag kolugn, fattar inte varför.
Fast i och för sig det är mycket skönt att ha den känslan.


Kramen fr. S-dotter

RSS 2.0