13 Oktober

Idag fyller fröken J tonåring. J är barn till ett av våra absolut bästa vänner. Vi har upplevt mycket tillsammans. Brukar både åka iväg utomlands hela högen, tillbringa påskar i fjällen, äta gourmetmiddagar tillsammans eller bara träffas över en kopp kaffe. Vi trivs jättebra ihop.
J fyller somsagt tonåring i dag och present kommer, dock inte idag utan till helgen.

A har åkt till Stockholm och är borta tills torsdag kväll. Kommer förståss att sakna honom men börjar vid det här laget vara rättså härdad att ha honom bortavid.
Det blir lite nytta med nöje för hans del denna gång.
http://www.hasseludden.com/

Kommer han hem som en harmonisk lugn människa?

Fredagkväll är vi bortbjudna på sushiafton. Han kanske har ätit sushi hela veckan redan?! Jag ska i allafall äta sushi, har aldrig förrut provat så nu är det hög tid.
Världskockarna är Fredde och Annso. Kommer att bli kanon. Får inte missa våra tävlande i IDOL, våra tre västerbottningar som är med.
Vi ska dessutom fira denna världskock Fredde som fyller redan i morgon hela 43 år, men han får presenten på fredag i stället. Det blir en specialare jaktrem som jag tror han blir glad över. Lite blommor åxå kanske....

Lördagmorgon kommer en elektriker hit för att dra några elledningar till kommande accumulatortank som snart ÄNTLIGEN ska installeras.

Vi kommer att ha sååå mycket mer varmvatten både till kranar och element.

Ninna ska på säsongsavslutningsfest för fotbollen som startar mitt på dagen och avrundas någon gång på natten.

Hinna en sväng och uppvakta födelsedagsbarnet i efterskott. J alltså, tonåringen.

Sen på kvällen ska vi skära och mala kött, paketera och frysa in. Vi har köpt en älgkötts lott och nu på lördag styckas det och sen får vi hämta lådan. Blir omkring 20 - 30 kg. Passar oss perekt eftersom A inte jagat på flera år, tiden räcker inte till för honom ang. detta.

Måste hinna se körslaget för vår stad hänger fortfarande med. Annars är man inte särskilt intresserad om man missar vare sig IDOL eller KÖRSLAGET men nu när vår stad är i fokus då måste man bara se.

Söndag: VILODAG.

Kramen fr. S-dotter.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0